Loading
received_2263354653774923[1459]

chAMPAGNEBLOGGEN

2019

En alldeles fantastisk söndagkväll med en god middag på Jernet i Lidngö med Christina.
Därefter hem till Pernilla och lasta av lite godsaker...

http://christinaschollin.com/champagne-champagne-champagne/

VI FOTAR VARANDRA..... 
: )


Vid mötet på bokförlaget Polaris tidigt i morse, bubblade vår härliga rosé
Champagne Roger Brun
ROMANCE
i glasen!
Läs mer om Christinas kommande bok realese i november.
Christinas bok lansering med Champagne

Stort grattis Christina!
Vi längtar och ser fram emot november och din bok!

 

Läs hela inlägget »

Vi flirtar hejdlöst med Champagne Dom Perignon
i Champagne Loungen....

Har precis varit på Bukowski auktion!
En av våra favoriter är Vintage 2004
Vackra snygga härliga supergoda
Dompa 2004


Limited edition by Jeff Koons!

Läs hela inlägget »

I början av februari höll vi en Dom Perignon provning av absoluta världsklass!
En magisk kväll då vi alla fick avnjuta 38 fantastiska buteljer Dompa vertikalt från 1947 - 2008

Bröderna Mattias Larsson mer känd som Fredagskocken & Andreas Larsson "The best Sommelier of the world 2007" gästade oss med sina stora kunskaper om dryck och mat!
Andreas flög från ett arbetsuppdrag i Italien.
Vår eminente leverantör från Champagnehuset Roger Brun i Ay,
Philippe Brun mellanlandade här, för att närvara Dompa provningen, för att sedan flyga vidare till Japan.
Ett inferno av smaker denna afton...med mat & dryck som både friar och gifter sig samtidigt!

Några av årgångarna som vi hyllar lite extra ikväll är:
1949
1952
1978
1988
1995

Namasté


 

Dom Perignon Vertical 1947-2008

Vår gode vän och Champagne"nörd" Pekka var i extas större delen av kvällen och ville bli adopterad och bo i Champagnekällaren!
; )  ; )  ; )

Dom Perignon Vintage 1947
En sann pensionär...med hög syra, fyllig som få , med mycket smak av cognac och fikon.

Detta är för galet för att vara sant!!!
Champagnen är 72 år och visar en magisk vitalitet.
Den bostavligen fyller rummet av en svag rökighet, kaffe, vintage magazine,
 Apelsin, lakrits... eller ännu hellre Anis, Fikon, rostade nötter och nybakat bröd!

Svalget fylls med en förhållandevis livlig mousse av fina bubblor.
En hög syra möter en virvelvind av brunt råsocker som trivs i en galen symfoni av Tryffel...

Om vi är förälskade?
Ja mycket!
 

Många trevliga eminenta gäster! Tack alla rara, fina för att ni kom!

loading...
Läs hela inlägget »

Enjoy delicious Michelin-star dining at Pétrus in Knightsbridge


ALLTSÅ... WOW!
VILKEN GASTRONOMISK RESA ATT ÄTA PÅ DENNA UTSÖKTA RESTAURANT!
10p / 10p
ALLA DAGAR I VECKAN!

VI TOG AVSMAKNINGS MENYN...

"DISCOVERY OF PETRUS"


GORDON RAMSEY PETRUS

Gallery

KOLLA IN 

AVSMAKNINGS MENYN 

TILL HUVUDRÄTTEN

CHAMPAGNE DOM PERIGNON

 ENOTHEQUE 1969

"VI DRICKER STJÄRNOR!"

SÅ ALIVE,SÅ FYLLIG...FIZZ,

VÅR I SÄRKLASS BÄSTA CHAMPAGNE EVER !!!

BEDÖMNING /RATING

Läs hela inlägget »
Vad säga om detta palats? Ett Halleluhja moment att bo här!
Här finns verkligen ALLA faciliteter man kan tänka sig!
Vi är på det hela taget "Blown away" magiskt Hotel!
HOTEL CAFE ROYAL LONDON

Härlig Spadag med Skin treatment och lyxiga produkter från
VALMONT

Läs hela inlägget »

The successful famed chef Albert Adrià returns to London...
Så missa inte denna lilla pärla nästa gång ni är i London ...ni bara måste droppa in på
Cakes & Bubbles.
Vi lovar att det kommer att bli ett ett minnesvärt besök,
smaklökarna kommer att få sig en skjuts till sjunde himlen! 
 

GOLDEN EGG FLAN

Thai pomelo salad with papaya, orange & Asian herbs
Hett, coolt ...

Vi poppade en Charles Heidsieck Blanc de Millenaires 2004
Den passade alldeles utmärkt till sötsakerna.
Chardonnay möter svag sötma blev sagolikt gott!

Läs hela inlägget »

Etiketter

Länkar

Instagram

sENASTE INLÄGG

ARKIV

SENASTE KOMMENTARER