Loading

Champagne AYALA

Bussen rullar vidare och tar oss till Champagne huset AYALA.
Vi får inblick i hur produktionen går till och husets historia. Därefter en titt i källaren och provsmakning av husets linje, som  är frisk och med en viss syra.

 
Det halkade med en vintagebutelj även till detta hus...och sannerligen blev den mycket uppskattad!

Champagne AYALA 1947
Chateau d ÀY

Här följer några expressions...

"The aromas is stunning"

"Creamy"

"Inga bubblor kvar"

"Näktar för själen"

Very drinkable"

Efter att vi andaktigt avsmakat denna ädla dryck... tog vi till ett knep vi lärt oss av vår gode vän och leverantör Philippe Brun ... 

Helt enkelt en skvätt av husets vin i glaset för att "make it alive again" 

Voila` den blev spirituell igen!

Foto:Champagne.se
Foto:Champagne.se
Foto:
Foto:

LYCKAN VAR TOTAL !!

Foto: Champagne.se
Foto: Champagne.se

Bästa Fredagskocken Mattias Larsson &  Lantlivs Chefredaktör Anna-Lena Sventelius

Vinmakare Cathrine Latrive var även hon upprymd över att gå loss på en 1947. 

Cathrine behöll butelj och kork till ALAYAS showroom.

Foto:Champagne.se
Foto:Champagne.se

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln