Loading
received_2263354653774923[1459]

Champagne Training @ RJCC Mood Stockholm

  
 Sommelier Björnstierne Antonson guidar oss magnifikt genom Champagnes historia, genom vingårdar och vinstockar och vinlusens framfart... Olika vinstilar,provningsmetodik - utseende,doft,smak, slutledning. Med stor inlevelse, en stor portion humor ger Björnstierne en nästintill religös upplevelse under denna provning. Det finns så mycket hjärta, så mycket själ i hans onekligen intressanta framförande.

Missa inte nästa tillfälle att lära dig mer om den ädla drycken!
Vi rekommenderar RJCC för den som vill veta mer ingående!
RJCC Champagneclub

Följ oss på instagram och här på bloggen ytterliggare tre måndagar där vi gottar oss på
Café Egoïste
på Champagneclub Mood Stockholm
 
  
Kvällens testade:
BAILLY LAPIERRE ‘Crémant de Bourgogne Chardonnay’ (nr 84299) 139 SEK
Divici ‘Prosecco Extra Dry’ (nr 77074) 97 SEK
Castillo Perelada ‘Cava Brut Reserva’ (nr 77219) 97 SEK
Philipponnat ‘Royale Réserve Brut’ (nr 77363) 327 sek
Pol Roger ‘Brut Réserve’ (nr 7549) 389 sek
Taittinger  ‘Comtes de Champagne Brut Blanc de Blancs’ (nr 90298) 1200 sek
OBS! Vår Nellie doftar enbart på Champagne och letar doftämnen, och hon är klockren! Plockar lätt ut gröna resp blå druvor- Chardonnay kontra Pinot. Hon får aldrig någonsin smaka alkohol.
Vi doftar,smakar och analyserar...
The Tazzel på Mood Stockholm

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln