Loading
received_2263354653774923[1459]

Champagneprovning Hotell Park Astoria

En bubblande mittiveckan kväll!

Vi startade upp hos Nina på Harmony Hud & Spa på hotellet. Nere i källaren har Nina sin fina Spa verksamhet. Hon hade bla en demo där en kund fick ljuvlig behandling.
NBE heter lösningen som förenar yngre och inre skönhet med välbefinnande. NBE är ett genombrott i kampen mot hudens åldrande. Resultatet syns direkt!

Vi sålde många böcker till Champagne frälsta, alla glatt överraskade över hur vacker  och mäktig Richard Juhlins bok är!

Senare på kvällen gick vi upp en våning och höll i en Champagneprovning som blev mycket lyckad och trevlig. Champagneprovningen utfördes halvblint, dvs du vet vilka cuvéer , men inte i vilket glas de sedan hamnar. Cavan finns med för att känna vad som är Champagne el inte. Därmed inte sagt att Cava är "fel" på något sätt, det finns många som gillar även den drycken!Iglasen fanns följande Champagner och en Cava:
  • Bollinger Special Cuvée Brut #7418
  • Nicolas Feuilatte Millésimé 2005 Brut #7592
  • de Castellane Brut #7557
  • Cava Marques de Monistrol Selection Especial #7710
Summa summarom
Vi gissar att Champagne Bollinger blev kvällens vinnare hos flera.. med Champagne de Castellane som mkt uppskattad tvåa! Nicolas Feuillatte 2005 var lite surskallig ikväll och Cavan... ja precis en Cava, ingen Champagne. Men det ger en dimension att jämföra vad vi betalar för när vi köper skumpa.

Johanssons Kök & Presentbutik stod för alla Champagneglasen More från Orrefors denna kväll. Där de provande fick köpa glas direkt på plats till ett fantastiskt pris!
Tack Monica!
 
loading...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln