Loading
received_2263354653774923[1459]

Bars&Stars


Vi har fått lite mail och frågor om hur Champagne blev ett så stort intresse?
Enkelt...We love it!
eller kanske så här:

Vårt brinnande intresse i Champagne tror vi grundar sig i bra receptorer då framförallt doft&smaksinnen. Magnus med ett långt förflutet i Bar&Restaurang branschen där han drivit bar, bla den kända och omtyckta Bars&Stars i Västerås tillsammans med hockeyproffsen Niclas Lidström och Tommy Salo.
Under dessa år har Magnus testat det mesta i dryckesväg...och druckit ur olika "kärl"... som skumpa ur NHL bucklan som ni kan se på fotot nedan.
Nilla har känsla för smak och doftämnen är en specialitet, med rötter inom Spa &skönhetsbranschen bla eget Spa, Åhlens City Sthlm för Estée Lauder, Lancome, Guerlain och tar med sig känslan för doftsinnet och har mycket lätt för att plocka ut olika doft&smaknoter.
Det går att dricka skumpa ur NHL bucklan också :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Maria Wahlberg » Dryckes auktion:  ”Har en jubileumschampagne i jugendstil i orgionalkartong från 1988 Champagne Per..”

  • Arvo » DOM PERIGNON VINTAGE 2010:  ”Hej! Vi har köpt denna fantastiska Dom Perignon 2010 Vinstage men vilket tilltug..”

  • Anneli » CHAMPAGNE WORKING EQUITATION:  ”Min häst behöver väldigt mycket träning på just det hindret ”

  • Jan-Christer Berg » INTERNATIONELLA CHAMPAGNEDAGEN 2018:  ”Jag har läst på lite olika håll att Int. Champagnedagen infaller den 18:e, 19:e ..”

  • Linus » Skinny Champagne:  ”Är inte det samma sak som en Brut Nature? ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln