Loading
received_2263354653774923[1459]

Champagne Pommery Brut


Tänk att vi har denna enastående Champagne i vår ägo...eller hade det...den är numera ett vackert minne blott! En bit av nostalgi och svunnen tid. Buteljen är fantastisk vacker och tanken är svinlande HUR länge dessa bubblor samsats därinne.... och det var fortfarande en fin Fizz på de pyttepyttesmå bubblorna.
Still alive, still going strong...68 år gammal!
Men vi ska tillägga att det inte var en dag för tidigt att poppa denna oldie, då den inom kort annars hade varit "död"
En förförisk coctail av Calvados o lime...Absolut guldgul i färg och med  aromer av citrus, grapefrukt, mandel, brioche och vita rosor. Rivigt intensiv känsla i gommen, så rullar det på med en härlig friskhet i finalen.
Vi är lite närmare himmelriket!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln