Loading
received_2263354653774923[1459]

ECO friendly bubbly !!

Foto:lifeasia.com Foto:lifeasia.com
Som en kokong, bara kallare...


Franska designern Cédric Ragot använde en böjd form som följer linjerna i flaskan, som är gjord av en blandning av potatisstärkelse och återvinningsbart papper. Solid, lätt och ännu bättre, 100 procent biologiskt nedbrytbara, är fallet även naturligt isoterm, vilket innebär att din flaska skumpa hålls sval i upp till två timmar.


En design som är både miljövänlig, funktionell och elegant? Vem visste svaret skulle ligga i något så enkelt som en potatis. Den "Naturliga Clicquot är för närvarande en begränsad upplaga,men vi kan bara hoppas att det kommer att bli norm för branschen.
Foto:lifeasia.com

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln