Loading
received_2263354653774923[1459]

Hummer & Champagne

Nöjd och glad granne. Nöjd och glad granne.

Nu så här i hummer tider...

Hummer&Champagne
tycker vi är oslagbart, gärna tillsammans med våra kära grannar. 

Megafärsk, knallröd med vitlök och lite annat gott, smakar den gudomligt och blir en härlig kombo med Champagne!
En fröjd för varje sann livsnjutare!

Prova receptet nedan så får ni en Halleluhja moment i helgen ;)

2 Humrar
2 Vitlöksklyftor
1dl Grovriven Parmesan el Västerbotten ost
Ground Chili krydda el färsk finhackad
2 lime
100gr rumsvarmt smör



Dela hummern på längden som på fotot,knäck klorna med nötknäppare.
(Ta ur magsäck och tarmar)

Rör smör,finrivet limeskal från båda limefrukterna, tillsätt chili efter smak och styrka & vitlöken.
Bred på smöret ovanpå köttdelen,strö över parmesan el västerbottenost.
Grilla i ett par minuter tills det att köttet är varmt och smör/ost smält undan
and then...
Popup and pour a glas of Champagne...
NJUT!

Ps...Passande tillbehör...
Räkavocado båtar,Parmesan sparris, bönor, Surdegsbröd med Het aioli, olika smarriga örtröror.


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Maria Wahlberg » Dryckes auktion:  ”Har en jubileumschampagne i jugendstil i orgionalkartong från 1988 Champagne Per..”

  • Arvo » DOM PERIGNON VINTAGE 2010:  ”Hej! Vi har köpt denna fantastiska Dom Perignon 2010 Vinstage men vilket tilltug..”

  • Anneli » CHAMPAGNE WORKING EQUITATION:  ”Min häst behöver väldigt mycket träning på just det hindret ”

  • Jan-Christer Berg » INTERNATIONELLA CHAMPAGNEDAGEN 2018:  ”Jag har läst på lite olika håll att Int. Champagnedagen infaller den 18:e, 19:e ..”

  • Linus » Skinny Champagne:  ”Är inte det samma sak som en Brut Nature? ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln