Loading
received_2263354653774923[1459]

OM OSS

Vi äger och har grundat Champagne.se och vårt Champagneimportföretag Chambubbles AB.

Vi lever ihop och har som gemensamt sedan 18 år, ett stort intresse av det bubblande guldet från Champagne. Vi provar oss  gärna fram, låter våra smaklökar leta sig fram till vad vi tycker är bäst. Ibland är vi överens med "Champagne eliten" och ibland går våra meningar isär...

Vårt brinnande intresse i Champagne tror vi grundar sig i bra receptorer, då framförallt doft & smaksinnen. Vi är nu uppe i antalet runt 8000 provade Champagner. Så det har blivit en del buteljer genom åren!

Magnus
med ett långt förflutet i Bar & Restaurang branschen där han drivit bla den kända och omtyckta Bars&Stars i Västerås tillsammans med hockeylegenderna Niclas Lidström och Tommy Salo. Under dessa år har Magnus testat det mesta i dryckesväg...och druckit ur olika "kärl"... som skumpa ur NHL bucklan!

Nilla
har känsla för smak och doftämnen är en specialitet, med rötter inom Spa &skönhetsbranschen med bla eget Spa. Visual Merchandiser på Åhlens City Sthlm för Estée Lauder, Lancome, Versace, Guerlain, samt bästa Chanel, för med sig känsla för doftsinnet. Nilla har mycket lätt för att plocka ut olika doft & smaknoter...och är en fena på blindtester!


Charmen
med Champagne är att att det faktiskt inte finns något rätt eller fel. Låt dig upptäcka vad du tycker är bäst, kanske gillar du grape med inslag av lime, eller så föredrar du en stram mineralrik karaktär, eller rund varm kryddig pinot... valet och smaken är din. Precis så har vi skapat denna sida, detta är vårt utryck för vad vi tycker och känner. Vi hoppas bara att det kan inspirera och vägleda dig så du hittar just dina favoriter och upptäcker nya vägar att avnjuta Champagne, det även genom våra mycket populära Champagneprovningar.

Vi utvecklar Champagne.se vart efter vi utvecklar oss själva, och det vi själva upplever. Vi längtar till våren och sommaren, som medför ytterligare resor med intensiva dagar i Champagne. Till alla de små unika producenter vi har lyckats hitta.
Självklart kommer vi uppdatera sidan med de erfarenheter vi får med oss hem.


Vi hoppas du får mycket njutning framöver och att du delar dina upplevelser med oss i framtiden.

Bubbliga hälsningar

Magnus och Nilla

KONTAKTA OSS

Nilla Dewaldi 

nilla@champagne.se

Magnus Eriksson

magnus@champagne.se

Evelina Dewaldi

Event/Marketing


evelina@champagne.se

VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS ?
BESTÄLLA CHAMPAGNE TILL DIN RESTAURANT?
BOKA CHAMPAGNEPROVNING TILL FÖRETAGET ?

Välkommen att skicka din förfrågan till oss!

Diplomerade i Richard Juhlins Champagne Master Class