Loading
received_2263354653774923[1459]

Kontakt

Vi som äger och har grundat Champagne.se och vårt Champagneimportföretag Chambubbles AB är Magnus och Nilla.

Vi lever ihop och har som gemensamt sedan 16 år, intresse av det bubblande guldet från Champagne. Vi provar oss  gärna fram, låter våra smaklökar leta sig fram till vad vi tycker är bäst. Ibland är vi överens med "Champagne eliten" och ibland går våra meningar isär...

Vårt brinnande intresse i Champagne tror vi grundar sig i bra receptorer, då framförallt doft & smaksinnen. Magnus med ett långt förflutet i Bar & Restaurang branschen där han drivit bla den kända och omtyckta Bars&Stars i Västerås tillsammans med hockeylegenderna Niclas Lidström och Tommy Salo. Under dessa år har Magnus testat det mesta i dryckesväg...och druckit ur olika "kärl"... som skumpa ur NHL bucklan!
Idag äger vi tillsammans med två andra aktörer ICE Sportsbar & Restaurant i Enköping. Där vi även anordnar Champagne event.

Nilla har känsla för smak och doftämnen är en specialitet, med rötter inom Spa &skönhetsbranschen med bla eget Spa. Visual Merchandiser på Åhlens City Sthlm för Estée Lauder, Lancome, Versace, Guerlain, samt bästa Chanel, för med sig känslan för doftsinnet. Nilla har mycket lätt för att plocka ut olika doft & smaknoter...och är en fena på blindtester!


Charmen med Champagne är att att det faktiskt inte finns något rätt eller fel. Låt dig upptäcka vad du tycker är bäst, kanske gillar du grape med inslag av lime, eller så föredrar du en stram mineralrik karaktär, eller rund varm pinot... valet och smaken är din. Precis så har vi skapat denna sida, detta är vårt utryck för vad vi tycker och känner. Vi hoppas bara att det kan inspirera och vägleda dig så du hittar just dina favoriter och upptäcker nya vägar att avnjuta Champagne, det även genom våra mycket populära Champagneprovningar.

Vi utvecklar Champagne.se vart efter vi utvecklar oss själva, och det vi själva upplever. Vi längtar till våren och sommaren, som medför ytterligare resor och intensiva dagar i Champagne. Till de små unika producenter vi har lyckats hitta. Självklart kommer vi uppdatera sidan med de erfarenheter vi får med oss hem.


Vi hoppas du får mycket njutning framöver och att du delar dina upplevelser med oss i framtiden.
Här bokar du CHAMPAGNE PROVNING

Bubbliga hälsningar

Magnus och Nilla

Nilla Olsson

nilla@champagne.se

Magnus Eriksson

magnus@champagne.se

Evelina Granström

Event/marknad

evelina@champagne.se

Diplomerade i Richard Juhlins Champagne Master Class