Loading
received_2263354653774923[1459]

Resa med Lantliv & fredagskocken !!

Vill börja med att nämna, så att jag inte glömmer det...
: )
Det är bra att dricka champagne...
Den senaste forskningen visar, att dricka ett till tre glas champagne i veckan kan faktiskt motverka demens. Enligt forskning på University of Reading, så motverkar fenoler i vinet att vi människor drabbas av demens.
Det beror på att fenolerna stimulerar signalerna som människans hjärna behöver
för att minnas saker...

Äntligen dax att ge sig av till Magnus 45 års present...
En fantastiskt, enastående, rolig, varierande, spännande,utvecklande,relationslyftande, väldoftande, gourmet smakande resa i det bubblande guldets spår!
Vi pratar förstås om Champagne!

Vi äntrade Champagne och den lilla fina byn Rilly som är belägen i Champagne-Ardenne.

Med den magiska omgivningen njuter vi av lugn, komfort och en härlig tidsanda i våra vackra rum. Slottets restaurang är den perfekta platsen för alla Gourméer. Kocken gillar färska och säsongsbetonade produkter tillagade med delikatesser. En välsmakande mat som kittlar dina smaklökar. För en vistelse fylld med avkoppling, då du kan njuta i slottets Spa med bastu och massage. Avkoppling & Champagne   ... en perfekt kombination för en oförglömlig vistelse. Vi är naturligtvis mycket nyfikna på de prestigefyllda Champagnehus som vi ska besöka med Lantliv!

Foto:Champagne.se
Foto:Champagne.se

Fredagskocken Mattias Larsson njuter på slottet!

Foto: Champagne.se
Foto: Champagne.se
Foto: Champagne.se
Foto: Champagne.se

Ett axplock av foton vår första kväll på Slottet. Champagnesolen omslöt oss arma nordbor, och gjorde det riktigt behagligt för oss på slottsterassen. Vi fick välkomstdrink och poppade Champagne och bekantade oss. 

Därefter en äkta fransk Slottsmiddag!
Det låg i luften att denna resa...

skulle bli mycket trevlig!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln