Loading
received_2263354653774923[1459]

Ett härligt mail från en härlig tjej i Carlifornien !

Jennys favorit mousserande! Jennys favorit mousserande!
Min vän & fotograf  och i mina ögon "allkonstnären" Jenny Gidstedt från Clovis i soliga Carlifornien har mailat hennes favorit  och lite annat smått&gott!

Vi på Champagne.se är så glada för att hennes vackra foto pryder Maria Montazamis Carlifornia Chardonnay vin!
Grattis  Jenny!

Mer nyfiken på MummNapa
http://mummnapa.com/

Mer nyfiken på Jenny?
http://memoriesbyjenny.com/ 

"Hej Nilla!
Hur står det till?
Jag är så glad för imorgon kör jag upp till SF för att hämta min syster, hennes barn och min moster som kommer till oss på besök i några veckor. Ska bli så mysigt att få busa, bada, äta & dricka gott samt lite shopping;)Skickar med ett foto på en av mina favorit skumpor från Napa Valley här i CA:) Tänkte dela denna med syrran & co nu...

Jag fotade ju Maria Montazami i mars och jag blev så glad när hon använde en av fotografierna till hennes egna vin, jättekul.
Hon ville även att jag ska komma ner till LA i oktober för att ta familjens julkort, skoj!!!

Vi odlar även egna druvor på vår tomt här i CA, men de är sk "Table grapes" som man bara äter, de är för söta för att göra vin av;) Andra blir det russin av. Vi bor ju i "russin dalen" här i CA. Sunmaids russins fabrik ligger ca 40 min från Fresno där vi bor!

Krams Jenny"

Have a fantastic day!
Sincerely, Jenny Gidstedt
Memories by Jenny &
California Nordic Boutique
(klicka på buteljen så kommer du till ett tidigare inlägg om Carlifornia Chardonnay)
Foto: Jenny Gidstedt
Fotograf Jenny Gidstedt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln