Loading

Bars&Stars


Vi har fått lite mail och frågor om hur Champagne blev ett så stort intresse?
Enkelt...We love it!
eller kanske så här:

Vårt brinnande intresse i Champagne tror vi grundar sig i bra receptorer då framförallt doft&smaksinnen. Magnus med ett långt förflutet i Bar&Restaurang branschen där han drivit bar, bla den kända och omtyckta Bars&Stars i Västerås tillsammans med hockeyproffsen Niclas Lidström och Tommy Salo.
Under dessa år har Magnus testat det mesta i dryckesväg...och druckit ur olika "kärl"... som skumpa ur NHL bucklan som ni kan se på fotot nedan.
Nilla har känsla för smak och doftämnen är en specialitet, med rötter inom Spa &skönhetsbranschen bla eget Spa, Åhlens City Sthlm för Estée Lauder, Lancome, Guerlain och tar med sig känslan för doftsinnet och har mycket lätt för att plocka ut olika doft&smaknoter.
Det går att dricka skumpa ur NHL bucklan också :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linus » Skinny Champagne:  ”Är inte det samma sak som en Brut Nature? ”

  • Camilla Rickstrand » Champagneprovning:  ”Ser fantastiskt trevligt ut :)”

  • Camilla Rickstrand » Happy Friday:  ”Grym post :) Behöver ni hjälp får ni hojta :)”

  • Monica » Paul Déthune Brut Rosé:  ”Låter helt underbart och väcker nyfikenheten!”

  • Tina » Moet&Chandon Showroom:  ”Hej, min lillebror fyller 40 och önskar sig bubbel och kyl. Finns det möjlighet ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln