Loading

Hummer & Champagne

Nöjd och glad granne. Nöjd och glad granne.

Nu så här i hummer tider...

Hummer&Champagne
tycker vi är oslagbart, gärna tillsammans med våra kära grannar. 

Megafärsk, knallröd med vitlök och lite annat gott, smakar den gudomligt och blir en härlig kombo med Champagne!
En fröjd för varje sann livsnjutare!

Prova receptet nedan så får ni en Halleluhja moment i helgen ;)

2 Humrar
2 Vitlöksklyftor
1dl Grovriven Parmesan el Västerbotten ost
Ground Chili krydda el färsk finhackad
2 lime
100gr rumsvarmt smör



Dela hummern på längden som på fotot,knäck klorna med nötknäppare.
(Ta ur magsäck och tarmar)

Rör smör,finrivet limeskal från båda limefrukterna, tillsätt chili efter smak och styrka & vitlöken.
Bred på smöret ovanpå köttdelen,strö över parmesan el västerbottenost.
Grilla i ett par minuter tills det att köttet är varmt och smör/ost smält undan
and then...
Popup and pour a glas of Champagne...
NJUT!

Ps...Passande tillbehör...
Räkavocado båtar,Parmesan sparris, bönor, Surdegsbröd med Het aioli, olika smarriga örtröror.


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linus » Skinny Champagne:  ”Är inte det samma sak som en Brut Nature? ”

  • Camilla Rickstrand » Champagneprovning:  ”Ser fantastiskt trevligt ut :)”

  • Camilla Rickstrand » Happy Friday:  ”Grym post :) Behöver ni hjälp får ni hojta :)”

  • Monica » Paul Déthune Brut Rosé:  ”Låter helt underbart och väcker nyfikenheten!”

  • Tina » Moet&Chandon Showroom:  ”Hej, min lillebror fyller 40 och önskar sig bubbel och kyl. Finns det möjlighet ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln