Loading
received_2263354653774923[1459]

Les Berceaux i Epernay

Tror att detta blir Champagne.se`s i särklass längsta inlägg.
Vi måste bara visa denna fantastiska gourmetmiddag på Les Berceaux med Philippe & Sophie Champagne Roger Brun, deras fina barn Fanny&Alexander
in i minsta detalj!
I köket Patrick Michelon
Underbart!
Har ni vägarna till Champagne och vackra Epernay...glöm inte att boka bord!

"The Staff" (ni ser killarna nedan med rosa detaljer) bad oss att hälsa till den svenske världskända
Sommeliern Andreas Larsson.

Champagnerna vi drack var följande:

Claude Cazals 2002 Chardonnay
Gosset 1998 X-Brut
Gosset 2003 Rosé X-Brut
Till Digistive Plate:
Rhum Zacapa Guatemala en smäcker 23åring!
SANTE!

Les Berceaux är flitigt återkommande i Michelin Guiden!

 Förättspuckarna bestod av Laxtartar och Foiegras
Förrätten
Svart hummer med svart kaviar på en bädd av linser,guacamole,wasabi.
Magnus Förrätt Snigelsoppa med persilja och champinjoner.
Underbar Lammterin med fylld paprika!
  Magnus varmrätt bestod av Duva & Anka
Sedan var det dags för en enastående Ostbricka...
med bla. Fårost från Pyrenéerna
Brie Bourgogne Parie
Svart Getost från Loirevalley

Ostarna skjölde vi ned med
Champagne Jean- Baptiste Geoffroy
Blanc de Rosé
Notera den läckert kristalliserade korken Tataric,
som ibland uppstår på pink&Rosé.
Vackert eller hur?


När man tror att middagen lider mot sitt slut kommer en liten "Pre" dessert in ...
Denna så galet god att jag bakom min hand slickade ur insidan av glaset.
Shhyy- säg inget till Magnus ;)
Hallon fraise med ananas och coconut sås...
Magnific three Color Champagne
Detta är alltså desserten... som ni ser galet vacker!
Det går inte att med ord beskriva skönheten.
Jag hade bestämt mig för att skippa dessert. Men Fhilippe såg min
min när grannbordet fick in denna gobit. Så han överraskade mig med en alldeles egen!
Lite senare under kvällen kom det fram att han bara räddade Magnus dessert, han hade listat ut att jag med största sannolikhet skulle nypa den!
;)
Skivade jordgubbar på Macarone
Färsk Örtthé Sorbet
Vanilj Cremé
Middagen inte över ännu...
Digestive plate...det märks att vi är i Champagne!

En väldoftande gåva till oss från Le Berceaux!
Den lilla Champagne kylen ...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln