Loading
received_2263354653774923[1459]

Champagne Dhondt-Grellet

Vi åker från Aÿ genom vingårdarna förbi Oiry till Avize och tar av mot Flavigny...Vi kommer ut på underbara Champagnefält och små byar. Vi möts av familjens rara hund som för övrigt guidar oss genom hela visningen. ...förutom inne i showroomet där vi provar underbar  Champagne.
Adrien sonen i huset tar oss ner i Champagnekällaren, och visar oss runt ända in i hjärtat av Dhondt-Grellet. Vi faller pladask för denna trevliga miljö, med utsikt över vingårdar från alla håll!
Läs mer om vår provning och vår rating av

Champagne Dhont-Grellet
Missa absolut inte denna pärla i Champagne!
Tack Adrien Dhondt för en fantastisk vistelse hos er!
Vi kommer tillbaka!
Champagne Dhondt-Grellet är odlare genom flera generationer, 1986 beslutar Erik och Edith Dhondt Grellet att utveckla sin egen Champagne, och därmed var varumärket Dhondt-Grellet fött. Idag vill deras barn Adrian och Alice fortsätta detta arbete, och i familjen uppfylls en urgammal tradition som har utvecklats av Champagne Dhondt-Grellet. En kvalitets Champagne, och ett harmoniskt palats att möta de mest erfarna producenterna. Med  de vita druvorna Chardonnay och blå druvor (Pinot Noir och Pinot Meunier), har de ett utbud av smaker som är nödvändiga för att skapa deras olika årgångar. Allt vinifieras i rostfria behållare. Eric konstnären av huset utför alla sammansättningar och vinproduktion under vakande öga av Adrian. Flaskorna vilar och sedan lagras i deras källare i minst två eller fem år, innan de lämnar sina fina bubblor som exploderar i våra gommar.

Med vita Chardonnay och de blå druvorna Pinot Noir och Pinot Meunier har familjen en portfölj av spännande smakvarianter, med både elegans och uppfriskande champagner !

WE LIKE!
loading...
Familjen Grellet har i flera generationer odlat druvor.
  Familjen skördar druvorna från flera av de bästa vinappellationerna i Champagne:

- I Côte des Blancs mer præcist; Cramant, Cui, Chouilly och Grauves
- I Marne-dalen; Avenay Val d'Or
- I Sézanne, Côte des Blancs; Babonne-Fayele & Fontaine-Denis
- Och i Massif de Saint Thierry Pevy, som ligger öster om Reims.

Vinmusten lagras i rostfritt stål.
När vinet väl landar i flaskan lagrar familjen dessa i källare minst 2-7 år.
Champagne Dohndt-Grellet  håller en extremt hög nivå och rimliga priser.
  Du fär riktig klass
och "Valuta för pengarna"!
Ett trevligt inslag på brölloppet är att sätta en etikett med brudparet på buteljen, eller ditt företags logotype... ta en titt på
Dhondt-Grellet
Adrien Dhondt på buteljen!