Loading
orginal liten

Om Oss

Vi som äger och har grundat & snickrar på denna sida heter Magnus och Nilla.
Vi driver även vårt Champagneimportföretag ChamBubbles AB.
Vi lever ihop och har som gemensamt sedan många år intresse av det bubblande guldet från Champagne. Vi provar oss  gärna fram, låter våra smaklökar leta sig fram till vad vi tycker är bäst. Ibland är vi överens med "Champagne eliten" och ibland går våra meningar isär...

Vårt brinnande intresse i Champagne tror vi grundar sig i bra receptorer då framförallt doft & smaksinnen. Magnus med ett långt förflutet i Bar & Restaurang branschen där han drivit bla den kända och omtyckta Bars&Stars i Västerås tillsammans med hockeyproffsen Niclas Lidström och Tommy Salo. Under dessa år har Magnus testat det mesta i dryckesväg...och druckit ur olika "kärl"... som skumpa ur NHL bucklan!
Idag äger vi tillsammans med två andra aktörer ICE Sportsbar & Restaurant i Enköping. Där Magnus är Restaurangchef. Vi anordnar Champagneevent på baren under våren 2018.

Nilla har känsla för smak och doftämnen är en specialitet, med rötter inom Spa &skönhetsbranschen med bla eget Spa, Åhlens City Sthlm för Estée Lauder, Lancome, Guerlain & Chanel för med sig känslan för doftsinnet. Nilla har mycket lätt för att plocka ut olika doft&smaknoter.


Charmen med Champagne är att att det faktiskt inte finns något rätt eller fel. Låt dig upptäcka vad du tycker är bäst, kanske gillar du grape med inslag av lime, eller kanske gillar du bättre en stram mineralrik karaktär, eller rund varm pinot... valet och smaken är din. Precis så har vi skapat denna sida, detta är vårt utryck för vad vi tycker och känner. Vi hoppas bara att det kan inspirera och vägleda dig så du hittar just dina favoriter och upptäcker nya vägar att avnjuta Champagne.

Vi utvecklar sidan vart efter vi utvecklar oss själva, och vad vi själva upplever. Vi längtar åter till våren som medför ytterligare resor och intensiva dagar i Champagne. Till de små unika producenter vi har lyckats hitta. Självklart kommer vi uppdatera sidan med de erfarenheter vi får med oss hem.


Vi hoppas du får mycket njutning framöver och att du delar dina upplevelser med oss i framtiden

Väl mött & Skål!


Magnus och Nilla

Nilla Olsson
Owner

nilla@champagne.se

Foto: Lotta Wallebring Ena-Håbo tidningen

 

Magnus Eriksson
VD/Owner
me@champagne.se

Kontakt